Onze diensten

Als adviesbureau binnen de schoonmaak bieden wij verschillende diensten aan. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Onze werkwijze

Onze diensten:

– Onze werkwijze

Zo ziet onze aanpak eruit

Als professioneel schoonmaakadviesbureau streven wij naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Bij ons is maatwerk de norm en staan jouw wensen centraal. Daarom hanteren wij een passende aanpak om de juiste oplossing te vinden.

Contact opnemen

Stap 1: Kennismaking

Tijdens een kennismaking komen we persoonlijk langs en bespreken we de wensen en behoeften. Van aanbestedingen tot kwaliteitscontroles, contractbeheer en klachtenafhandeling van de bewoners. Samen kijken we naar wat het beste past.

Stap 2: Afspraken inventariseren

Vervolgens brengen we de afspraken, huidige werkprogramma’s en wensen voor een nieuw werkprogramma in kaart. Zo is alles duidelijk en weet je waar je aan toe bent.

Stap 3: Samen aan de slag

Zodra er inzicht is in de huidige situatie van de schoonmaak en de gewenste nieuwe situatie gaan we aan de slag met het inmeten, de calculaties, de werkprogramma’s opstellen en alles finetunen.

Stap 4: De zoektocht naar een nieuwe schoonmaakpartner

Samen stellen we een bestek op, waarmee we op zoek gaan naar de meest geschikte schoonmaakpartner. Meestal verloopt dit via een aanbestedingsprocedure.

Stap 5: Begeleiding opstartfase

De overgang van het huidige naar het nieuwe schoonmaakbedrijf moet zo soepel mogelijk plaatsvinden. Hierbij kunnen we van dienst zijn met duidelijke afspraken of een nulmeting. Tijdens de opstartfase begeleiden we het nieuwe schoonmaakbedrijf.

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Ron Sierink, Woonin

(5)

“Woonin werkt al jaren samen met H.G. van Kruistum Advies voor het opzetten en actueel houden van onze schoonmaak-programma’s en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Samen met onze buurtbeheerders houden we op die manier het overzicht over deze ook voor onze huurders zo belangrijke dienstverlening.  

Rob de Wit, Portaal

(5)

“De samenwerking met H.G. van Kruistum dateert uit 2016. Portaal was op zoek naar een schoonmaakadviseur met kennis van zowel operationele als managementaspecten in de wereld van de schoonmaakbranche. H.G. van Kruistum laat tot op de dag van vandaag zien een betrouwbare en trotse vaste partner te zijn waarop wij blijven bouwen.  

Marcel Loermans, Talis

(5)

“Sinds 2023 zijn wij de samenwerking aangegaan met H.G. van Kruistum advies, hierdoor hebben we beter zicht op de kosten en de geleverde schoonmaakkwaliteit. We kunnen hierdoor transparanter zijn naar onze huurders en de kwaliteit meetbaar maken.  

Jeroen van der Spek, Lieven de key

(5)

“H.G. Van Kruistum Advies BV ontzorgt Lieven de Key op het gebied van Schoonmaak. Ze dragen zorg voor het juist inmeten en opstellen van eenduidige schoonmaakprogramma’s. Ook het direct efficiënt en vakkundig afhandelen van meldingen en klachten met betrekking tot schoonmaak behoort tot hun expertise. Van Kruistum Advies is een partij waar Lieven de Key al jaren een prettige samenwerking mee heeft.  

– Contact opnemen

Jouw vraag, onze oplossing

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van schoonmaakadvies bij woningcorporaties. Wil je meer grip krijgen op de schoonmaakcontracten? En ben je op zoek naar ondersteuning en ontzorgen op het gebied van aanbestedingen, behandelen van klachten en contractbeheer? Laten we samenwerken!

Plan een kennismaking
Wij zijn trots op onze samenwerkingen:

Kennismaken?

Hannah vertelt meer over ons advies binnen de schoonmaakdienstverlening en wat wij voor jou kunnen betekenen.