Content Discipline widget 1

Content Discipline widget 2

Content Discipline widget 3

Over ons

H.G. van Kruistum Advies bv. is een adviesbureau met veel ervaring in de advisering en ondersteuning van organisaties bij schoonmaakvraagstukken.

Onze werkwijze is concreet, pragmatisch en vakkundig. Wij willen altijd kwaliteit leveren, en verwachten dat ook van schoonmaakleveranciers. Bovenal zijn wij betrouwbaar we doen wat we beloven en dat verwachten we ook van u.

Wij zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen en innovaties. Schoonmaaktechnische innovaties, ICT toepassingen, en vernieuwingen op het gebied van onze dienstverlening.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van schoonmaakadvies bij woningcorporaties. Ondersteunen en ontzorgen op het gebied van schoonmaak – aanbestedingen – behandelen van klachten en contractbeheer -kwaliteitsmetingen.

Bedrijven en scholen adviseren wij op het gebied van schoonmaakonderhoud, kwaliteitsbeheer en contractbeheer.

Onze gecertificeerde adviseurs en gecertificeerde kwaliteitsinspecteurs staan voor u als opdrachtgever klaar om de schoonmaak te begeleiden en kwaliteit te bewaken.

De diensten die wij aanbieden zijn schoonmaakadvies, begeleiding van aanbestedingen, contractvorming en contractbeheer.

Kwaliteitsbeheer kwaliteitsmetingen (VSR-KMS III gebaseerd op NEN 2075) nulmetingen, belevingsmetingen en klachtenbeheer.

Wij werken strikt onafhankelijk. Bestaande en toekomstige klanten hebben hierdoor de garantie van objectiviteit en vakbekwaamheid. Wij adviseren inmiddels een uitgebreide klantenkring.

Voor woningcorporaties bieden wij een specifieke dienstverlening.

Content pagina rechter balk Plaatje met quotes tekst

"Wij hebben ruime ervaring met
verschillende aanbestedings-trajecten. Onze aanbestedingen zijn volledig op maat gemaakt."
Uw adviesbureau voor een onafhankelijk schoonmaakadvies