Junior Adviseur / Trainee

Locatie: Rhenen | Uren: min. 20 per week
Direct solliciteren

Ben je jong en wordt je enthousiast van een baan in de schoonmaak advisering? Zoek je een functie met veel opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden dan is een baan als Junior Adviseur / Trainee iets voor jou.

Functie-eisen

Je bent 20 uur of meer beschikbaar en hebt een diploma van een afgeronde opleiding facilitair management, of een aantal jaar ervaring in de schoonmaakdienstverlening. Je bent bereid om je handen uit de mouwen te steken en kansen te grijpen.

Over ons

Wij bieden je een zeer uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving die constant in ontwikkeling is. H.G. van Kruistum Advies biedt opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden naar diverse functies. Bijvoorbeeld tot VSR- inspecteur, senior-adviseur in de schoonmaakdienstverlening of planner van de diverse schoonmaakcontroles. Er is een informele werksfeer. We houden van openheid en directe communicatie.

Ben jij de enthousiaste Junior Adviseur / Trainee die ons team wil komen versterken en zijn wij de werkgever bij wie je graag wil werken? Mail dan jouw CV met motivatie naar henri@vankruistumadvies.nl

Direct solliciteren

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 2.

    Heb je vragen?

    Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze vacature? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen welke carrièremogelijkheden er zijn.