VSR-kwaliteitsinspecteur VSR-KMS III

Locatie: Rhenen | Uren: ong. 20 per week
Direct solliciteren

Als Kwaliteitsinspecteur/controleur bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van kwaliteitsinspecties op het gebied van schoonmaakonderhoud. Hierbij wordt de VSR-KMS III methodiek toegepast. Je zult veel op weg zijn naar onze klanten. Wij zoeken medewerkers voor drie of vier dagen per week wonend in de regio Utrecht.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een VSR-KMSIII kwaliteitsinspecteurs die voor 20 uur per week beschikbaar is.

Je hebt aantoonbare ervaring in de schoonmaakbranche en je bent in het bezit van je VSR-KMS 3.0 diploma. Je hebt in de praktijk, ervaring opgedaan op het gebied van het uitvoeren van VSR-KMS inventarisaties, VSR-KMS III kwaliteitsmetingen en eventueel andere kwaliteitsmetingen, 0-metingen. Je kunt je zowel mondelinge als schriftelijke goed uitdrukken. Je beschikt over een klantgerichte en dienstverlenende instelling en kunt zelfstandig werken. Je werkt accuraat, systematisch en bent methodisch ingesteld.

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een zeer uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving die constant in ontwikkeling is. H.G. van Kruistum Advies is een werkgever die kansen en perspectief wil bieden aan de werknemers. Er is een informele werksfeer. We houden van openheid en directe communicatie. 

Ben jij de enthousiaste kwaliteitsinspecteur die ons team wil komen versterken (geen zzp’er) zijn wij de werkgever bij wie je graag wil werken? Mail dan jouw CV met motivatie naar henri@vankruistumadvies.nl

Direct solliciteren

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 2.

    Heb je vragen?

    Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze vacature? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen welke carrièremogelijkheden er zijn.