Wie zijn wij?

Wij zijn al meer dan 25 jaar een onafhankelijk schoonmaakadviesbureau. Als betrouwbaar familiebedrijf met een enthousiast team hebben wij het motto ‘’Samenwerken versterkt. Gezamenlijke inzet, gedeeld succes’’. Wij staan voor voortdurende verbetering van kwaliteit en ondersteunen onze opdrachtgevers met vakkennis. Ook zijn we in bezit van een VSR KMS III keurmerk.

Ontmoet ons team
Sinds 1997

Samen met onze opdrachtgevers zorgen we dankzij het juiste advies al meer dan 25 jaar voor een schone omgeving, duidelijke werkwijze en de hoogste kwaliteit.

8 collega’s

Onze gediplomeerde adviseurs en VSR kwaliteitsinspecteurs staan voor jou als opdrachtgever klaar om de schoonmaak te begeleiden en kwaliteit te bewaken.

35+ opdrachtgevers

Wij werken strikt onafhankelijk en daarom hebben onze opdrachtgevers de garantie van objectiviteit en vakbekwaamheid. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide portefeuille met opdrachtgevers opgebouwd.

– Over H.G. van Kruistum Advies

Jouw vraag, onze oplossing

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van schoonmaakadvies bij woningcorporaties. Wil je meer grip krijgen op de schoonmaakcontracten? En ben je op zoek naar ondersteuning en ontzorgen op het gebied van aanbestedingen, behandelen van klachten en contractbeheer? Laten we samenwerken!

Onze diensten

Onze beloftes

1. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, verzekeren wij je van een hoogwaardige service.

2. Betrouwbaarheid is onze kernwaarde

Wij streven naar voortdurende verbetering en onze werkwijze is concreet, transparant, pragmatisch en vakkundig. Bovenal zijn wij betrouwbaar en doen we wat we beloven.

3. Lange termijn relatie met onze partners

Als professioneel adviseur streven wij ernaar om een duurzame relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Maatwerk is bij ons de standaard en jouw wensen staan centraal.

– Onze mensen

Ontmoet
ons team

Ons team zet altijd een stap extra om je nog beter van dienst te zijn. Dat is waar we blij van worden.

Henri van Kruistum

Oprichter / Directie

Amarentia van Kruistum

Senior-adviseur / VSR kwaliteitsinspecteur

Hannah van Milgen

Office Manager / Coördinator projectontwikkeling digitalisering

Marcia van Schie

Manager SCHOON / Directie secretaresse

Leendert van Appeldoorn

Senior-adviseur / VSR kwaliteitsinspecteur

Inge Breitschopf

Senior-adviseur / VSR kwaliteitscontroleur

Sandra de Kruijf

Senior-adviseur / VSR kwaliteitsinspecteur

– Werken bij

Wij zijn op zoek naar versterking in ons team!

Omdat het aantal opdrachtgevers blijft groeien zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons op kantoor in Rhenen werken we met een enthousiast team van tien mensen. Kom jij bij ons werken?

Onze vacatures

Kennismaken?

Hannah vertelt meer over ons advies binnen de schoonmaakdienstverlening en wat wij voor jou kunnen betekenen.